Превозвачи


“АУТО КЛИМА ТРАНС” ЕООД ГР. ПЛЕВЕН 0885495174 0889025738


“БОЖИ ДАР ТРАНС-БИСЕР МАНЕВ” ЕТ ГР. Б. СЛАТИНА 0886120996


“ВЪЛЧЕВИ ТРАНС” ООД ГР. СВИЩОВ 0888885682


“ВЕНКО МИТЕВ-СИЛ МАР 94” ЕТ ГР. ПЛЕВЕН 0886126101


“ВИТ АВТО ТРАНС” ЕООД ГР. ТЕТЕВЕН 0879102280


“ИГНАТОВ ТРАНС”ЕООД ГР. ПОРДИМ 0889516055


“ДАНИ 94-ДИМИТЪР МИТЕВ” ЕТ ГР. НИКОПОЛ 0879890320


“ДИМИТЪР ДИМИТРОВ 93” ГР. ПЛЕВЕН 0888228426 0878302534


“ДАРИ КОМЕРС-НА” ГР.ПЛЕВЕН 0898481433 064/801581


“ЕЛЖИН-МЕТОДИ РАНГЕЛОВ” ЕТ ГР. ОРЯХОВО 0887240571


“ЕЛИТ ТРАНС” ЕООД ГР. КРУМОВГРАД 0897561267


“ЕЛИТ 97-ПЕНЧЕВА,БОРИСОВА,ПЕТКОВ И СИЕ ГР.ПЛЕВЕН 0889427608


“ЗВЕЗДА -ВАЛЕРИ КОНОВ” ЕТ С. ВЪБЕЛ 0876604777


“ЗАРА БУС” ООД ГР. СТ. ЗАГОРА 0889816485


“НИС – 2019″ЕООД С. ГИГЕН 0878514062


“ПЛЕВЕН ЕКСПРЕС” ЕООД ГР. ПЛЕВЕН 064/801581 064/840104


“ПЛАНЕТА ТРАНС” ЕООД ГР. ПЛЕВЕН 0882762979


“РОЗЕН МОНОВ” ООД ГР. ПЛЕВЕН 0886955444


“СИМПТОМ В-ПАВЕЛ ПАВЛОВ” ГР. ЛОМ 0899940942


“СПАРК 2001-ИСКРА СТЕФАНОВА” ГР. ЛУКОВИТ 0899811101


“ЦВЕТИ ТРАНС 2010” ЕООД С. ЕВЛОГИЕВВО 0887299091


“ШАНС-21 В-ПЛАМЕН ВЕСКОВ” ЕТ ГР. ПЛЕВЕН 0899110130 0878604114


“ЧАР-ЛЮДМИЛА ШАРАНГАНОВА” С. ВЪБЕЛ 0885901169 0876971818


“ЮНИОН ИВКОНИ” ЕООД ГР. СОФИЯ 02/9890000 0879356383 каса Плевен 0888838838


“РЕНИ 93-ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ” ЕООД ГР. СВИЩОВ 0886796278